اینترنت بیسیم چگونه کار میکند؟
اینترنت وایرلس (بیسیم) توسط یک شبکهی بیسیم که از امواج رادیویی برای انتقال داده استفاده میکند کار میکند. یک آداپتور بیسیم که به کامپیوتر متصل است، دادهها و اطلاعات را به سیگنالهای رادیویی تبدیل میکند که میتوانند از طریق آنتن انتقال یابند. یک روتر بیسیم نیز سیگنالها را رمزگشایی میکند. در این پست میخواهیم بیشتر در مورد چگونگی کار کردن اینترنت بیسیم توضیح دهیم.
عکس این فرآیند (تبدیل دادهها به سیگنالهای رادیویی) نیز رخ میدهد،و بنابراین دستگاههای مختلفی که از اینترنت بیسیم استفاده میکنند این امکان رادارند که بهطور همزمان داده و اطلاعات ردوبدل کنند. ارائهدهندگان سرویس اینترنت بیسیم، دادهها را از طریق کابل یا فرستندهی رادیویی به شکل سیگنالهای رادیویی به برج رادیویی ارسال میکنند، سپس دادهها به یک روتر بیسیم هدایت میشوند.
بسته به فاصله میان برج رادیویی و کامپیوتری که در حال استفاده از اینترنت بیسیم است، سیگنال مربوطه ممکن است قبل از رسیدن به مقصد، بین چندین برج جهش داشته باشد تا ضعیف نشود. وقتی دریافتکننده سیگنال را میپذیرد، آن را به مودم انتقال میدهد، جایی که سیگنالها رمزگشایی میشوند. طی این فرآیند، سیگنال به دادهی قابلاستفاده برای تفسیر توسط کامپیوتر تبدیل میشود.
ارائهدهندگان سرویس اینترنت وایرلس از فرکانسهای عمومی برای برقراری ارتباط با دریافتکنندهها استفاده میکنند و بهواسطهی کدگذاری (عموماً کدگذاری DES) از سیگنالهای رادیویی محافظت میکنند. فرکانسهایی که برای مخابرهی دادهها و اطلاعات استفاده میشوند، تعیینکنندهی کیفیت و طول اجرایی سیگنال است. یک دریافتکنندهی ۵.۷ مگاهرتز میتواند در فاصلههای نزدیک به ۴۰ مایل (حدوداً ۶۵ کیلومتر) درحالیکه دریافتکنندهی ۵.۷ گیگاهرتزی تنها تا ۲ مایل (حدوداً ۳.۲ کیلومتر) کار میکند. این نکته نیز حائز اهمیت است که دریافتکنندههایی که از فرکانسهای پایینتر استفاده میکنند این نقطه ضعف را دارند که سیگنالهای رادیویی بهراحتی بهواسطهی تداخل با سیگنالهای دیگر منقطع شوند.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.