آیا کسبوکار شما برای اینترنت اشیا آماده است؟
ده سال پیش، اگر کسی از چیزی به اسم “الکسا” نام میبرد که میتوانست کارهایی مثل سفارش دادن پیتزا را انجام دهد، عجیب به نظر میرسید. اما امروزه مصرفکنندگان با کمک اینترنت اشیا (IoT) حتی وظایف غیرممکن را نیز بهآسانی انجام میدهند. در حال حاضر بسیاری از مصرفکنندگان خانگی از تحولات IoT بهره میبرند، اما بسیاری از کسبوکارها به IoT اعتماد کافی را جهت انجام کارها ندارند. در همین راستا بسیاری از مدیران اجرایی نسبت به اینترنت اشیا تاکنون محتاط عمل کردهاند و در حاشیه این زمینهی درحالتوسعه باقیماندهاند. این در حالی است که IoT های خانگی تنها یک بخش کوچک از کل دنیای IoT را تشکیل میدهند.
درنهایت آیا زمان آن رسیده است که مدیران سازمانها در این انقلاب تکنولوژیکی شرکت کنند و اینترنت اشیا (IoT) را با دنیای تجاری خود ادغام کنند یا اینکه دنیای کسبوکارها هنوز باید نسبت به پتانسیل عجیبوغریب IoT، محتاطانه عمل کند؟
اینترنت اشیا چیست؟
درک آنچه اینترنت اشیا (IoT) میتواند برای کسبوکار انجام دهد، با درک خود اینترنت اشیا (IoT) شروع میشود. اینترنت اشیا (IoT) را میتوان اتصال هر دستگاه و ماشینی به اینترنت توصیف کرد. IoT مقادیر عظیمی از داده را فارغ از محدودیتهای جغرافیایی جمعآوری میکند که بینش تحلیلی نوینی به کسبوکارها میدهد.
مزیت اصلی اینترنت اشیا (IoT) این است که با توجه به ظرفیت و ویژگیهایی که دارد، موجب افزایش کارایی و بازدهی میشود. راهکار اصلی اینترنت اشیا (IoT) این است که اطلاعات و دادههای مختلف را از شبکههای اجتماعی، رسانههای سنتی و شبکههای داخلی و خارجی برای خلق اطلاعات عملی جمعآوری میکند، به این صورت اشیا میتوانند رفتارهای خود را بهینه و رفتار دیگران را پیشبینی کنند. از آنجا که اینترنت اشیا (IoT) میتواند دادههای بیشتری را در زمان واقعی، در یک بازه زمانی مشخص نسبت به انسان پردازش کند،IoT نقش حیاتی در توسعه تصمیمات مالی با ارائه بینشهای فوری در کسبوکار دارد. اینترنت اشیا (IoT) میتواند بازخورد ارزشمندی جهت بهبود عملکرد محصول و تجربهی کاربری به مدیران کسبوکارها ارائه دهد و همچنین فرآیندهای تولید و روش مدیریت را تسهیل نماید.
مزایایی که اینترنت اشیا (IoT) ارائه میدهد بسیار ارزشمند است. طبق تحقیقات مکنزی در سال ۲۰۱۵، IoT موجب صرفهجویی ۱۱ تریلیون دلاری تا سال ۲۰۲۵ در تجارت جهانی خواهد شد. کارشناسان IoT معتقدند که این فنآوری تا سال ۲۰۲۲، سود شرکتها را تا ۲۱ درصد افزایش خواهد داد. با این حال بسیاری از مدیران کسبوکارها نتوانستند به IoT اعتماد و آن را با فعالیتهای تجاری خود ادغام کنند. طبق مطالعهای که توسط Capgemini انجام شد، از هر ۱۰ سازمان فقط ۴ سازمان از IoT برای انجام امور خود استفاده میکنند.
این عدم پذیرش از طرف صاحبان کسبوکار کاملاً قابل درک است. طبق تحقیقاتی که موسسهی هیتاچی انجام داده است، ۳۲% از شرکتها قادر به تضمین بازگشت سرمایهای که برای اینترنت اشیا (IoT) انجام میدهند نبودهاند. ۳۲% دیگر برای حفظ راهحلهای بالقوه در حال تلاش هستند، ۳۱% عدم همکاری دپارتمانهای مختلف را شاهد بودند و ۳۰% نتوانستند دادههای بهدستآمده را بهطور مؤثر پردازش کنند.
هر گام بهسوی پیشرفت نیازمند طرح استراتژیهای پیشرفتهای است. استفاده از IoT میتواند برای هر کسبوکاری اولویت باشد؛ بااینحال، شرکتها باید زیرساختهای مناسب جهت استفاده از آن را بسازند. ابزاری مناسب برای تجزیهوتحلیلهای پیشرفته، پلتفرمهایی برای استفاده و بهکارگیری دادههای بهدستآمده و تأمین امنیت در جهت حفاظت از IoT در برابر حملههای سایبری که هرگونه آسیبپذیری را رفع نماید.
استفاده از اینترنت اشیا و تحقق وعدههای آن و اهداف سازمان مستلزم ایجاد تغییرات گسترده در سازمان است که بسیاری از مدیران حاضر نیستند این تغییرات را قبول نمایند.
استفاده از تکنولوژی کسبوکار به صورت فزآینده در حال توسعه و پیشرفت است. برای باقی ماندن در هر صنعت، بهره بردن از تکنولوژی حیاتی است. پس در گام اول سازمانها و شرکتها باید به ارتباط اینترنتی پایدار مجهز شوند، شرکت دادهپردازی رسپینا باهدف بهروزرسانی روشهای عملیاتی در شرکتها و سازمانها، پهنای باندی پایدار، سریع و با کیفیت به آنها ارائه میدهد.
برای دریافت اطلاعات بیشتر از سرویس پهنای باند رسپینا با شماره ۹۱۰۷۰۰۰۰-۰۲۱ تماس حاصل فرمایید.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.