درباره دسترسی اینترنت اختصاصی (DIA) بیشتر بدانیم
همانطور که از نامش پیداست، دسترسی به اینترنت در واقع اتصال پایانههای کامپیوتری، کامپیوترها، دستگاههای موبایل و شبکههای کامپیوتری به دنیای اینترنت است، که به واسطه آن کاربران این امکان را دارند تا به سرویس های اینترنتی مانند ایمیل و شبکه جهانی وب دسترسی داشتهباشند. در همین راستا، شرکتهای فراهمکننده سرویسهای اینترنتی (ISPs)، به ارائه خدمات دسترسی به اینترنت با سرعتها و نرخهای مختلف از طریق تکنولوژیهای مختلف میپردازند.
در دهه ۱۹۹۰ استفاده از اینترنت توسط کاربران، از طریق اتصال دایال-آپ (Dial-up) محبوب شد. در حالیکه از ابتدای دههی اول قرن ۲۱، بسیاری از کاربران در کشورهای توسعهیافته و برخی کشورهای در حال توسعه، از تکنولوژیهای دسترسی به اینترنت باند پهن و بسیار سریعتر استفاده میکنند. بهطوریکه از سال ۲۰۱۴، پهنای باند با میانگین سرعت بیشتر از ۴ مگابیت در ثانیه تقریبا همه گیر شده است.
مفهوم دسترسی اختصاصی اینترنت (Dedicated Internet Access: DIA) بیشتر به نوع اتصال اینترنتی که برای کسب و کار ها بهکار میرود اشاره میکند، نه به تکنولوژی آن (فیبر نوری، وایرلس و …). اینترنت اختصاصی در واقع به این معنی است که میزان مشخصی پهنای باند برای استفاده شما و کسب و کارتان تعلق می گیرد. این سرویس اینترنتی مانند این است که شما در بزرگراه عظیم اطلاعات، مسیر اختصاصی خودتان را دارید و درنتیجه برخلاف دیگران مجبور نیستید در مسیرهای پرترافیک عبور و مرور کنید. به زبان دیگر، تصور کنید در ساعاتی از روز که ترافیک بسیار متراکم و سنگین است و حتی مسیرهای اکسپرس مانند مسیر ویژه اتوبوسهای تندرو هم با ترافیک همراه است، اگر شما یک مسیر اختصاصی و شخصی برای خودتان داشته باشید، قطعاً همیشه با سرعتی تضمینشده و رضایتبخش رفتوآمد خواهید کرد. همین موضوع در مورد اینترنت اختصاصی صدق میکند.
از آنجاییکه امروزه نیاز کسبوکارها این است که با مشتریان خود در ارتباط باشند و برای کارمندان خود دسترسی به سیستمهای سازمانی فراهم کنند، به اپلیکیشنها و برنامههای کاربردی متعددی نیاز دارند. به همین دلیل است که اتصال به اینترنت برای آنها امری لازم و ضروری است. اما صرفا به اینترنت وصلشدن کافی نیست، بلکه کیفیت ارتباط، سرعت و قابلیت دسترسی یک سرویس اینترنت اختصاصی به شدت بر روی بازدهی آن سازمان تاثیر میگذارد. بنابراین دست کم گرفتن این موضوع بدون شک به ضرر کسبوکارها خواهدبود.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.